Termeni si Conditii

Stimati Utilizatori!

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de mai jos!

Conditii si informatii

Prin utilizarea paginii de internet www.autovalcea.ro, acceptati conditiile enumerate aici. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile urmatoare, va rugam nu utilizati pagina noastra web!

Informatii

Autovalcea.ro a depus toate eforturile in momentul implementarii pentru a se asigura ca informatiile comunicate pe paginile web sa fie exacte. Cu toate acestea, Autovalcea.ro nu isi asuma garantia, in mod direct sau indirect, pentru informatiile oferite prin aceasta pagina web si isi rezerva dreptul ca, fara a anunta in prealabil, sa efectueze oricand modificari si corecturi, sa stearga partial sau total informatiile de pe pagina web. Autovalcea.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un fel de inexactitati de pe pagina web.

Orice fel de decizie luata pe baza informatiilor culese de pe pagina web www.autovalcea.ro, constituie raspunderea proprie a utilizatorului.

Autovalcea.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un fel de pierderi sau prejudicii provenite din accesarea, sau imposibilitatea de a accesa pagina web sau informatiile de pe aceasta pagina, sau din utilizarea acestor informatii.

Autovalcea.ro nu se face raspunzatoare pentru eventualele prejudicii, pierderi si cheltuieli care apar prin utilizarea paginilor web, din cauza imposibilitatii de a utiliza paginile, a avariilor , sau a modificarii datelor de catre persoane neautorizate.

Autovalcea.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, Autovalcea.ro isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate.

Intreruperea furnizarii serviciilor din alte motive decat cele mentionate in acest acord, va fi anuntata catre parteneri, utilizatorii inregistrati.

Obligatiile utilizatorului

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru crearea unui cont sau pentru personalizarea serviciilor din portal. In cazul in care Autovalcea.ro are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le ofera. Restrictionarea accesului poate insemna stergerea anuntului si a tuturor informatiilor pe care le contine, stergerea optiunilor definite si interzicerea accesului la serviciilor Autovalcea.ro . De asemenea, utilizatorul isi asuma intrega raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe Internet folosind serviciile Autovalcea.ro. WEBSITE-UL Autovalcea.ro nu are nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate sau transmise pe Internet de utilizatorii serviciului.

Dreptul de autor

Paginile web ale Autovalcea.ro si tot continutul iconografic, sonor si textual aflat pe acestea, sunt protejate de reglementarile in vigoare privind drepturile de autor. Utilizarea acestora altfel decat in scop personal este posibila numai cu aprobarea scrisa a Autovalcea.ro  si in scopul declarat.

Autovalcea.ro va actiona impotriva oricaror incalcari ale drepturilor sale, despre care va lua cunostinta.

Politica de privatiune

Autovalcea.ro isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii. Autovalcea.ro asigura utilizatorii sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti, doar cu acordul utilizatorului, sau in cazul in care acest lucru este solicitat in baza legilor Statului Roman. De asemenea, Autovalcea.ro isi rezerva dreptul de a face publice aceste date sub forma statistica.